mandag 29. mars 2010

God påske alle sammen!

Nå har iallefall 3 av 4 her hjemme tatt påskeferie. Sistemann må jobbe til onsdag kl 13, så er det fri for alle mann, noen dager. Jeg ser at snøen smelter ute og hører at fuglene kvittrer - nå er det virkelig vårstemning.
Ungene har laget noe påskepynt. De ble jo ganske fine egentlig.
Dette er et bilde som ble tatt under "Earth hour" Ikke så lett å få til et stemingsbilde egentlig.
God påske til dere som leser bloggen min. Jeg synes det hadde vært morsomt om det hadde blitt flere følgere på bloggen og flere kommentarer :-)

lørdag 27. mars 2010

Oppussing av gangen fortsetter

Nå som dørene er ferdig, er vi igang med vegger og trapp. Det er lenge til vi er ferdige, men vi er iallefall igang. Det ser veldig halvferdig ut nå, men jeg ser at sluttresultatet blir bra.
Her jobber vi trinn for trinn-bokstavlig talt. Vi grunner og maler to strøk, før vi setter igang med neste "seksjon". Trappene skal tilslutt bli hvite og hele trappeoppgangen + loftsstua skal bli hvit. Vi får se hvor lang tid vi bruker, men kan iallefall sette meg som mål at vi skal være ferdige før sommeren er over. Dere som vet at jeg er lærer, tenker vel at DET skal vel bare mangle....Dere får følge med, så får vi se. Ha en strålende påske alle sammen.

torsdag 25. mars 2010

Ny klokke

I dag fant jeg en utrolig fin klokke. Jeg har tidligere blitt inspirert av en annen blogg, og har ønsket meg en slik lenge. I dag fant jeg den ved en ren tilfeldighet. :-)

fredag 12. mars 2010

Mamma har gitt meg en utfordring

Her ser du en fin plante som jeg (vi) fikk av min mor for noen uker siden. Jeg antar at grunnen er at hun er fryktelig misunnelig for at jeg får til mine orkideer så innmari bra. Derfor ville hun nok gi meg en utfordring....husker ikke helt hva planten heter, men det krever litt mer vann enn en orkidè. Vi får se om noen måneder om den fortsatt lever.

mandag 1. mars 2010

En ny gang med litt hvit maling

Nå er det snart 5 år siden vi kjøpte huset og planen om å male de trehvitedørene hvite har  vært i snart 5 år. Tida flyr gitt.....Endelig har planene blitt noe av og resultatet ble jeg veldig fornøyd med. Det som mangler nå, er å male listene opp under taket hvit og fortsette opp mot loftstua og ta trappa, vegger og tak der.....Må vel klare det i løpet av de neste 5 årene kanskje. Resultatet kan du se her :-) både før og etter.