tirsdag 1. februar 2011

Denne må sjekkes ut! Anbefales

En av mine bestevenninner fra barndomstida bosatte seg for noen år siden, på Tanum Gjestegård med sin kjære mann og to døtre. Hvis jeg ikke tar feil så har "jobben" til Hege blitt oppussing av Gjestegården. Det er noen år siden jeg var og besøkte henne, men de har et fantastisk fint hjem.
Nå har Hege også begynt å produsere luer, kjoler og bluser til små og store prinsesser. Ting og tang

til hjemmet. Alt sydd med kjærlighet og omtanke:)



Ta en titt på denne siden, kanskje kan du finne noe som er av interesse: http://jolimonde.no/

Eller besøk Facebook siden.

Oppussing...trinn 2 av...ja jeg vet ikke

Ja da er jeg igang...igjen....Når jeg først har kommet igang så går det veldig greit, men det går likevel ganske treigt. I fjor høst malte dørene i gangen + en vegg. Nå har jeg begynt i trappeoppgangen til 2. etasje. Selve trappetrinnene skal også males etterhvert, men jeg regner med at det blir først til sommeren, når barna er på ferie hos mormor. Det skal også males på vegger, tak og dører i 2. etasje, så hvor mange trinn dette blir, ja det vet jeg ikke.
Etter disse to dagene med maling ser jeg stor forskjell, og jeg begynner å bli fornøyd. Håper at motivasjonen holder en liten stund.

Litt av hvert

Nå begynner det å bli en stund siden jeg blogget. Ikke at jeg ikke har hatt noe å skrive om, men dagene flyr avgårde. Forrige helg var vi i Oslo helge helgen. Vi besøkte venner, var på Disney on ice og hadde en real shoppingrunde på Storo. Jeg ble veldig fornøyd med to chill-kjolene jeg kjøpte meg.
Rosa underkjole kjøpt på Skyttelen. Merket er Cream.
Knaggrekke kjøpt på Skyttelen.

Brun Chill Norway-kjole med en rosa underkjole fra Cream

Ellers har jeg gjort noen små innkjøp hos skyttelen i det siste. Jeg har kjøpt meg en knaggrekke til å ha i gangen. Og den fine rosa underkjolen har jeg også kjøpt på Skyttelen - av merket Cream.

Denne ble jeg veldig fornøyd med. Jeg har også kjøpt meg et par sinkhus der. (som jeg ikke har fått tatt bilde av enda)
Blå Chill Norway-kjole