fredag 30. november 2012

ventetiden....

Ny fin pute som jeg har kjøpt på Kremmerhuset og ellers har jeg
pyntet litt til advent.

Julegaver som er pakket inn.


















Ja da er vi kommet til adventstiden dette året også. Jeg syns tiden går innmari fort. Jeg har såvidt begynt med julegaver - dvs. er vel egentlig snart ferdig? Julegaven til min mann er veldig enkel i år. Vi har nemlig bestilt ny sofa som skal komme til jul, og det er årets julegave

Dette er en kjempekoselig tid, og det er så fint å tenne lys og sitte å kose seg i sofaen med en varm kopp kaffe med "någo attåt".

Hvis du leser dette innlegget så blir jeg veldig glad for en kommentar eller to.

Jeg vil samtidig minne om den andre bloggen min: Mary Kay

tirsdag 27. november 2012

snart advent og jul

Det er ikke mye som minner om jul på dette bildet. Det er jo litt deilig å tenke på sommer og sol også. Dette bildet er tatt nå i oktober, da vi var i Sør-Frankrike; Sète.
Jeg savner sommeren, selv om vi nå går inn i en kjempefin tid.

Jul og advent er noe jeg alltid gleder meg til. Det er så fint å tenne lys og tenne opp i ovnen.

Jeg minner dere lesere på den andre bloggen som jeg har opprettet; http://marykaygrete.blogspot.no/
Ta en titt da vel, kanskje du finner noe av interesse.

Ha en strålende tirsdags kveld.

torsdag 22. november 2012

Nytt innlegg på Mary Kay

Nytt innlegg om nye produkter inne på Mary Kay-bloggen min. Ta en titt da vel!
 
 

onsdag 21. november 2012

Snart desember-ingen snø

Ja som overskriften sier, så er det lite som tyder på vinter her i Elverum. Måtte bare ta bilde av plenen vår i dag da jeg kom hjem fra jobb, for det ser jo nesten ut som en litt våt og kald sommerdag. Det samme hvis en ser på temperaturen for kl 07.00 i dag tidlig var det sju varmegrader ute.

tirsdag 20. november 2012

Ny uke nye muligheter

I dag fikk jeg min nye dunjakke. Tror at jakkebeholdningen min for vinteren skal holde nå. Må innrømme at jeg har savnet en litt "kort" modell av dunjakke. Har en kåpe/lang jakke fra før, men den er litt upraktisk i situasjoner som turdag, som jeg har i jobben min hver eneste uke. I tilegg er den nye jakken min svart, og det er jo en fordel.....

Ellers håper jeg du som leser denne bloggen min, kan spre budskapet om den nye blogg-siden min. http://marykaygrete.blogspot.no/
Jeg håper på å få noen nye kunder gjennom denne siden. Hvis nettopp du leser dette og benytter deg av den nye siden min som ender opp i kjøp, så skal du få en liten Mary Kay-gave fra meg. Ender det opp i et forholdsvis stort kjøp blir gaven litt større.

Ha en fin uke alle sammen.

søndag 18. november 2012

Fin søndag







I går var vi på lutefisk med godt tilbehør hos svigerfar og Unni. I dag har det vært en avslappende og fin søndag. Hele familien har tok en søndagstur til Munthe-gården hvor vi merket ut juletreet vårt. Da er det bare å vente til nærmere jul, så kan vi komme å hente treet vårt.

Til middag i dag har vi spist god hjemmelaget reinsdyrsgryte.

Ha en strålende kveld.

Mary Kay


Nå er det lenge siden jeg har blogget og det er vel på tide å begynne på igjen så smått. Siden sist så har jeg fått meg en bi-jobb og blitt frittstående Mary Kay-konsulent. Jeg har i den forbindelse opprettet en ny blogg som kun omhandler Mary Kay. Jeg har nok ikke mange lesere på denne bloggen her heller, men dersom du leser dette, så hadde jeg blitt veldig glad dersom du sprer både denne blogg-adressen og spesielt Mary Kay-bloggen min. Adressen dit er: http://marykaygrete.blogspot.no/ og jeg skal prøve å holde den litt oppdatert og vise en del produkter etterhvert.
Lipgloss i mange farger kr 195,- (gratis porto ev. levering på døra dersom du bor i Elverum)