søndag 4. desember 2011

2. søndag i advent

 Da er andre søndag i advent straks over, og denne helgen har fløyet avgårde like fort som alle andre helger. Men vi har dag fått gjort en del i løpet av helga.


Vi startet lørdag formiddag med å bake årets pepperkakehus. Det var vel ikke like godt planlagt som årene tidligere, men må si meg fornøyd med resultatet likevel.
Hele familien var i aktivetet i flere timer på lørdag. Dette har vel vært det eneste tegnet på at det snart er jul, for det er ikke et eneste snøfnugg på bakken.


Sander skulle ut til en kompis i dag og spurte hva slags sko han skulle ha på seg, og når han da får lov til å gå ut døra med joggesko 4. desember, ja da er det ikke mye som minner om at julen snart er her.

 Her er resultatet av årets pepperkakeby. Det gjenstår litt pynting rundt omkring, men er ganske fornøyd med resultatet. Det er ikke sikkert du ser det så godt, men det er en del fiffige detaljer rundt omkring.
Søndagen ble også brukt til en tur på kino. Denne gangen var det "Jul i Blåfjell" som stod for tur. En koselig film, som også ga litt julestemning.
En ny uke står for tur, med ikke så alt for mange planer. Torsdag drar mannen i huset til England for å se fotballkamp. Da får vi tre andre ha noen flere førjulsaktiviteter. Vi skal blant annet på "Putti Plutti Pott" i Terningen Arena.
Det andre lyset er tent og det er to lys igjen før julaften er her.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar