onsdag 22. august 2012

Jeg prøver igjen

Jeg  har hele tiden et ønske om å oppatere bloggen min, men føler at tiden ikke strekker til. ( I tillegg til at jeg kanskje glemmer det litt). Nå er det over 1/2 år siden jeg har skrevet, så det er iallefall på tide. jeg kan prøve å fatte meg i korthet hva som
har skjedd i sommer. Her ser du noen fine barn fra da vi var i Frankrike i sommer. Vi oppholder oss i en by som heter Sete. Der har Svigerfar leilighet. Det er mulighet for å leie hvis du er interessert. Du kan gå inn her for å få mer informasjon
På dette bildet ser du middehavet. Bildet er tatt fra terrassen i leiligheten. Da vi var der i midten av august var det opp mot 30 grader i lufta og kanskje 22-23 grader i vannet.
Her er et bilde av far i huset som syns det er greit å slappe av med litt musikk på øret når han sitter på flyet.
 
Så har vi nå kommet til 22. august og undertegnede er på sitt syvende døgn på sykehus, med infeksjon og kjevesperre. Noe som fører til at jeg ikke får i meg noe mat og da heller ikke antibiotika. Må derfor være her for å få antibiotika intravenøst. Begynner å bli rimelig lei nå som formen begynner å komme tilbake. 

Som sagt skal jeg prøve å bli flinkere til å skrive litt mer på bloggen min, for jeg syns jo det er veldig morsomt med både  skriving og ta bilder.

1 kommentar:

  1. Hei Grete:) Lurer fælt på deg om dagen - håper de finner ut av formen din da. Vet dere hadde det fint på ferie - ser også fint ut der ..

    Ønsker deg god bedring - prates snart håper jeg :)
    Stor KLEM

    SvarSlett