søndag 1. januar 2012

Godt nytt år!

Da hadde vi plutselig passert 2012 og jeg som hadde tenkt å blogge litt hver dag i desember....Jeg må vel bare innrømme at jeg har nok at andre ting å pusle med. Her kommer iallefall en liten bildeserie fra desember.
Her er iallefall et nyttårspyntet bord, hvor vi var 9 voksne i går. Barna hadde et eget nyttårsbord (som jeg dessverre glemte å ta bilde av). Totalt var vi 15 stk i går. Menyen var som følger:
Thai-inspirert sashimi; salamalaks med en "salat" av bl.a. rødløk, mango, avocado, limesaft, fiskesaus, chili og soyasaus.
Ovnsbakt kylling rullet inn i bacon; med hjemmelaget potetpure (stappet med hvitløk), kyllingsaus og stekte grønnsaker.
Marsipanis; såkalt hjemmelaget, med bringerbær/jordbær coulie.


Her er en samling av årets julegaver til besteforeldre, bestetante og tante. De sa iallefall at de syns det var koselig å få :-)











Pyntet bord til 1. juledag. Enkel pynting, men det ble da ganske pent :-)











Årets bordkort til 1. juledag. Hjertene var selvfølgelig laget på forhånd, så det var bare å pynte pepperkakene med navn. En fin oppgave for barna også.







Middagen 1. nyttårsdag var pinnekjøtt. Og da må vi jo finne frem den beste vinen vi har stående. En Amarone-vin, som var nydelig til pinnekjøtt. Vi har noen flasker til stående som skal drikkes med omhu.
Det som er enda mer deilig er at selv om det er 2. januar (og sivgerfars bursdag) og hverdag i morgen, så har hele famlien fri. Vi skal nyte dagen maks.
Natt til 1. januar kom det også ganske mye snø,så det kan være at vi får tatt vinterens første skitur i morgen.

GODT NYTT ÅR ALLE SAMMEN!

1 kommentar:

  1. Hei!
    Ønsker deg en fin onsdag :)
    Vil du vinne et gavekort på 300 kr fra Solstrand Interiør kan du
    prøve lykken inne hos meg nå :)
    Klem Anette

    SvarSlett