torsdag 30. august 2012

Jeg fortsetter med matpakken

Ungene har vært kjempefornøyd med de matpakkene de har fått. Jeg har ikke vært så kreativ fra gang til gang, men bare det at det er noen små bokser med overraskelser i gjør det spennende.
 På dette bildet ser dere hva jeg forberedte kvelden før: agurk prøvd å skjær som hjerter, jordbær og minimais. I tillegg ble det lagt il en brødskive der. Jeg håper jeg klarer å hode denne matpakkestandarden fremover. Det er absolutt ikke noe mye jobb og man MÅ ikke kjøpe inn allverden for at det skal bli bra. Jeg er sikker på at det finnes rester i kjøleskapet. Bare det å bruke tannstikkere gjør det mer spennende. Jeg har bestilt noen former fra formina, en svensk nettside. Gleder meg til å få prøvd ut disse.

Nå som formen min begynner å bli bedre, merker jeg at hverdagen blir mer og mer hektisk. Det som er mest positivt er at jeg nå er på god vei til å kan spise vanlig mat. I går fikk jeg innmari lyst på sushi, og min kjære mann kjørte av gårde og kjøpte det til kveldsmat.

Nå er det ikke lenge til helg, og da drar vi hele familien til Oslo for å få med oss flyshow på Rådhusplassen.Ha en strålende torsdag!

4 kommentarer:

 1. Fint å lese at formen begynner å bli bra :)
  Matpakkene ser fristende ut - dette må de små (ell litt store da ;)) være glad for å få med seg !
  Ha en ellers flott torsdag :)

  SvarSlett
 2. Takk for det! Skal på kontroll på sykehuset i dag, så får vi se hva det blir til. Men som jeg skrev; at jeg får i meg litt mat, det hjelper.

  SvarSlett
 3. Så gøy å se matpakka di!
  Holder på med det samme selv og ungene koser seg og er SÅ fornøyde. Det er ofte ikke så mye som skal til. Og det tar jo ikke no lenger tid. Jeg kjåper inn spesielle tilg innimellom men som oftes tar jeg det jeg finner i kjøleskapet.
  Stå på! Husk at ungene virkelig setter pris på det, selv om de ikke alltid sier det:)

  Hilsen Renata
  morogde4ungene@hotmail.no

  SvarSlett
 4. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding :-)

  SvarSlett